Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315597
Složení: pomerančová šťáva z koncentrátu, pomerančová dužina 75 %; třtinový cukr; kořen zázvoru 5 %; kandovaný zázvor; želírovací prostředek citrusový pektin; koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarov
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarov
Parametry
- z toho cukry | 10,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 2,3 g |
Energie | 219 kJ/53 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
Sacharidy | 11,6 g |
Tuky | 0,2 g |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
bílkoviny (g) | 2,3 |
cukry (g) | 10,4 |
energetická hodnota (kJ) | 219 |
sacharidy (g) | 11,6 |
sůl (g) | ˂0,1 |
tuky (g) | 0,2 |
Cena od 73 Kč - 85 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g.
Grešík koření Bruschetta 30gSonnentor Bio Ledový džbánek Jahoda-záTeekanne Čaj fresh orangeApotheke Průduškový čaj 20x2g n.s.Country Life BIO Cukr kokosový 250 gMegafyt Dětský čaj spánek n.s.20x2gČAJánek Siláček porc. 20x1.5g n.s.Apotheke Brusinka a malina čaj 20x2g nDr.Popov Čaj Migresan n.s.20x1.5gLEROS Černý bez - květ 20x1g n.s.MEGAFYT PHARMA S.R.O. , VRANÉ NAD VLTAGrešík Ovocný čaj Divoká višeň