Umění fermentace II., Katz Ellix Sandor - diskuze
Výrobce: Alferia
EAN: 9788027145997
Výrobní číslo: 9788027103157
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.
Parametry
| Autor | Katz Ellix Sandor |
| Jazyk | český |
| Počet stran | 342 |
| Rok vydania | 2021 |
Cena od 360 Kč - 447 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Umění fermentace II., Katz Ellix Sandor
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Umělecké památky Prahy
Vývoj českého státu/Česko - obecně zem
Matematika - Kniha Aktivit
Nebezpečné známosti - CD mp3 ( čte V.
Inženýrství - Kniha Aktivit
Maluj vodou a barvy nepotřebuješ Sofie
Dopravní prostředky
Oliver Twist (anglicky) - Dickens Char
Matematika pro střední školy 4.díl Prů
Svět stínu
Vlčí mak
Paměti imaginárního kamaráda

























Přidat dotaz