Umění fermentace II. - diskuze
Výrobce: Alferia
EAN: 9788027103157
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
Parametry
Druh | 1920 x 1080 |
Počet stran | 344 |
Rok vydání | 2021 |
Vazba | pevná |
Cena od 419 Kč - 442 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Umění fermentace II.
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
BěguniJungmann Jan: Smíchov - Město Za ÚjezdNike SB The Dunk Book White UniverzálnStudio1+1 Procvičovací sešit z matematMarie CurieDorty a dezerty (Edice Apetit) - neuveMuž a žena - CDmp3 - Viewegh MichalAngličtina - školní slovník AČ-ČA
Ultimate Spider man a spol. 5Hrnčeková kuchárkaSurprise Lovetoyset - sadaMatematika 7 Geometrie Pracovní sešit
Přidat dotaz