Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS - diskuze
Výrobce: IREKS
Hotová směs na tmavý korpus. Tmavý korpus:
Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg
Plát na roládu:
Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Hotová směs na tmavý korpus, kdy přidáváte pouze 650 ml vody a 180 g oleje. Suroviny promícháte a necháte 5 minut odležet. Po pěti minutách hmotu krátce vymícháte do hladké konzistence a dávkujete do forem. Pečte při 170°C po dobu asi 25 minut. Hmotnost 1 kg
Plát na roládu:
Směs na tmavý korpus 500g, přidáte 325g vody, 100 g oleje a 100g vaječného tekutého obsahu. Suroviny promícháte a necháte 5 min odležet. Poté krátce smíchat a rozetřít na plech. Pečte při 170°C. Hmotnost po upečení cca 880g.
Parametry
| - z toho cukry | 45.3 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g |
| Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Obiloviny obsahující lepek, Vejce |
| Barva | Hnědá |
| Bílkoviny | 10.7 g |
| Distribuce | CZ |
| Energetická hodnota | 1601 kJ |
| Netto váha | 1000 g |
| Sacharidy | 71.9 g |
| Sůl | 1.1 g |
| Tuky | 5.3 g |
| Vlákniny | 3.7 g |
Cena 152 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Tmavá směs korpus - Brilant 1 kg - IREKS
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Expres Menu Zbojnická bašta
Hotové jídlo Forestia Kuřecí Madras s
Maca Sextuple™ BIO Gelatinized 3-Compl
Nikl Boilies Economic Feed 20mm
Tyčinka amarantová Crispins bezlepková
Hotové jídlo Adventure Menu Cvrččí pro
BIO tymián 20 g 20g
Puhdistamo Natural Energy Drink 330ml
Rapunzel Bio fazolé červené ledvina st
Nupreme Chlorella + Spirulina 750 tabl
Bio Planete Olej kokosový dezodorizova
Karobky s rozinkami 100 g COUNTRY LI

























Přidat dotaz