The Art and Science of Foodpairing - - diskuze
Výrobce: Mitchell Beazley
EAN: 9781784722906
Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food. This exciting new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behin The Art and Science of Foodpairing - od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 384 |
Rok vydania | 2020 |
Rok vydání | Rok vydání |
Cena od 979 Kč - 981 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k The Art and Science of Foodpairing -
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Procvičujeme češtinu 4. ročník pracovnRytier a zbrojnoš 2Petr CamenzindPovaha změny - Bezpečnost, rizika a stOstatní Lepidlo s glitry - červené 40 150 let železniční trati Praha-SmíchovKvarteto Krtek a sýkorkaČlověk a jeho svět pro 5.ročník ZŠ
Hudební omalovánky
- neuvedenMoc nemocnýchSurprise Lovetoyset - sadaMuž bez dechu
Přidat dotaz