SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

The Art and Science of Foodpairing - - diskuze

The Art and Science of Foodpairing -
0
0 hodnocení

Výrobce: Mitchell Beazley

EAN: 9781784722906

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food. This exciting new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behin The Art and Science of Foodpairing - od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Parametry

Jazykanglický
NakladatelstvíNakladatelství
Počet stran384
Rok vydania2020
Rok vydáníRok vydání

Cena od 979 Kč - 981 Kč v 2 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k The Art and Science of Foodpairing -

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky