Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
Výrobce: John Wiley & Sons
EAN: 9781405182980
Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged sinc Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime od authora A.Y. Tamime a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | A.Y. Tamime |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 512 |
Rok vydania | 2010 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena 5 654 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
Zobrazit historii ceny Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
Historie nejnižsí ceny Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime. Porovnání obchodů, které prodávají Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime.
Když už i dalajlamaWhistle in the Dark - Healeyová EmmaJá a můj svět Prvouka pro 2. ročníkGabzdyl Pavel MěsícJames, E. L. Fifty Shades Darker / PadTrhlina ve stvoření světa
- GleiOxenden Clive: New English File Upper Maluj vodou a barvy nepotřebuješ SofieExhumace - Kahuda VáclavChoroby z nenávistiZaklínač V. Křest ohněmLov na mamuta