SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime

Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
0
0 hodnocení

Výrobce: John Wiley & Sons

EAN: 9781405182980

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged sinc Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime od authora A.Y. Tamime a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Parametry

AutorA.Y. Tamime
Jazykanglický
NakladatelstvíNakladatelství
Počet stran512
Rok vydania2010
Rok vydáníRok vydání
TypTyp

Cena 5 654 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime

  • Historie ceny Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime

Zobrazit historii ceny Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime

Historie nejnižsí ceny Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime. Porovnání obchodů, které prodávají Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime.

  • Související položky