Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana - diskuze
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788073730260
Výrobní číslo: 9788073730260
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
| Autor | Hana Sedláčková |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | Fortuna |
| Počet stran | 136; 144 |
| Rok vydania | 2009 |
| Rok vydání | 2011 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 186 Kč - 219 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
KALANITHI PAUL When Breath Becomes Air
The Book of Hygge - The Danish Art of
Dinosauři 3D
Dorty a dezerty (Edice Apetit) - neuve
Píseň tichého sněhu
Vegetariánský život - přednosti bezmas
Dárek pro Sáru
Zaklínač VII. Paní jezera
Almanach českých šlechtických a rytířs
The 8-Week Blood Sugar Diet : Lose Wei
Antialkorán aneb nejasný svět T. H. -
Leonardo da Vinci

























Přidat dotaz