Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - diskuze
Výrobce: Burda
EAN: 9788087575130
Výrobní číslo: 9788087575130
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z č
Parametry
| Jazyk | český; |
| Nakladatelství | Apetit |
| Počet stran | 164; 160 |
| Rok vydania | 2014 |
| Rok vydání | 2014 |
| Vazba | vázaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 288 Kč - 399 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení





































Přidat dotaz