Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g - diskuze
Výrobce: TaiTau
EAN: 4779021231521
Složení: kakaová hmota, sladidlo (erythritol), emulátor (řepkový lecitin). Obsah kakaa v čokoládě minimálně 70%. Může obsahovat stopy lískových oříšků, lepku a mléka.
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se ryc
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se ryc
Parametry
- z toho nasycené mastné kyseliny | 26 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 9,1 g |
Energie | 449kcal/ 1854kJ |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 36 g |
Sůl | 0,02 g |
Tuky | 41 g |
Vláknina | 10 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 47 Kč - 56 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Isomalt 500g - SilikomartAllnature Xylitol březový cukr 250 gWolfberry Xylitol 350 gGlukózový sirup Fractal 250 gZdravý den Stevia kapky 50ml naturalCukr Tonka s pravou vanilkou 3x8g - RUZdravý den sladidlo kapky jahoda 50mlWolfberry Třtinový cukr s melasou 1kgSlaDIA sladidlo 600 tbl. + 100 tbl. ZDTaitau Exclusive Selection Hořká čokolErythritol 500 g4Slim - Čekankový topping borůvka, 330
Přidat dotaz