Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - diskuze
Výrobce: MCU
EAN: 9788073391218
Výrobní číslo: 9788073391218
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek od authora Petr Stupka, Jan Eliášek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Petr Stupka, Jan Eliášek |
| Jazyk | francúzsky, český |
| Počet stran | 76 |
| Rok vydania | 2016 |
Cena od 116 Kč - 133 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Výzvy a úkoly Zábavné hry
Encyklopedie československých autobusů
Tisíc kilometrů v sedle
Scenes of London Life
- Dickens
Esoterní úvahy o karmických souvislost
Počátky řeckého myšlení - Vernant Jean
Čo vzišlo z mojich pier
Aj Boh miluje čokoládu
Růže z Jericha
Stařec a moře
Mystérium Marsu
Trhlina ve stvoření světa
- Glei

























Přidat dotaz