SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
0
0 hodnocení

Výrobce: IREKS

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Parametry

- z toho cukry47.4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny1.4 g
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace)Obiloviny obsahující lepek, Vejce
BarvaČervená
Bílkoviny9.5 g
DistribuceCZ
Energetická hodnota1621 kJ
Netto váha5000 g
Sacharidy76.5 g
Sůl1.1 g
Tuky4.6 g
Vlákniny1.7 g

Cena 616 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

  • Historie ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Zobrazit historii ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Historie nejnižsí ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS. Porovnání obchodů, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS.

  • Související položky