Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Výrobce: IREKS
Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons
Parametry
| - z toho cukry | 47.4 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 1.4 g |
| Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Obiloviny obsahující lepek, Vejce |
| Barva | Červená |
| Bílkoviny | 9.5 g |
| Distribuce | CZ |
| Energetická hodnota | 1621 kJ |
| Netto váha | 5000 g |
| Sacharidy | 76.5 g |
| Sůl | 1.1 g |
| Tuky | 4.6 g |
| Vlákniny | 1.7 g |
Cena 704 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Zobrazit historii ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
Historie nejnižsí ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS. Porovnání obchodů, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS.
PRO-BIO obchod.spol. s r.o. Lívance be
FAN sladidlo sacharin 50g
Zemanka čokoládové hrudky BIO
Ar. Rashid Arašídy pražené solené
Kukuřičná strouhanka 200 g
Vločky ovesné klíčené bezlepkové 300 g
Crispins tyčka pizza 60g
Bio Planete Olej kokosový dezodorizova
NATU Mandle plátky 200 g
LK Baits Nutrigo Extra Plankton
Sójová omáčka Shoyu San-J Bio 220ml Na
LUCKA Rýžové těst. kolínka 300g

























