Směs na klíčky bio 120g - diskuze
Výrobce: Sonnentor
EAN: 9004145007833
Výrobní číslo: 00783
Směs semínek k nakličování tvoří vysoce hodnotnou směs semínek, která se skládá z čočky, ředkvičky a pískavice. Semena, z nichž klíčky klíčí jsou bohatá na bílkoviny, zdravé mastné kyseliny, vlákninu, vitamíny, minerály a enzymy. Jedná se hlavně o vitamíny skupiny B, C a E, minerály vápník, hořčík, železo, fosfor a chlorofyl. V naklíčených semenech se jich nachází mnohem více než v nenaklíčených a takto naklíčená semena jsou pro lidský organismus lépe stravitelná.
Klíčky můžete konzumovat různými způsoby. Přidat si je do salátů, pomazánek, dipů, do hotových jídel či polévek nebo si je vychutnat jen tak samotné. Každý klíček má specifickou chuť, a proto se vyplatí, je všechny ochutnat.
Nakličování je naprosto jednoduché, přirozené a zvládne to opravdu každý. Po 5 až 6 dnech jsou odrůdy semen již připraveny ke konzumaci. Výhonky byste měli spotřebovat hned nebo přechovávat nanejvýš 2 - 3 dny v lednici.
Klíčové vlastnosti:
vydatná porce vlákniny, vitamínů a minerálů
dobře stravitelné
nízkokalorické
nakličování je jednoduché
podporuje imunitní systém a metabolické děje v těle
Klíčky můžete konzumovat různými způsoby. Přidat si je do salátů, pomazánek, dipů, do hotových jídel či polévek nebo si je vychutnat jen tak samotné. Každý klíček má specifickou chuť, a proto se vyplatí, je všechny ochutnat.
Nakličování je naprosto jednoduché, přirozené a zvládne to opravdu každý. Po 5 až 6 dnech jsou odrůdy semen již připraveny ke konzumaci. Výhonky byste měli spotřebovat hned nebo přechovávat nanejvýš 2 - 3 dny v lednici.
Klíčové vlastnosti:
vydatná porce vlákniny, vitamínů a minerálů
dobře stravitelné
nízkokalorické
nakličování je jednoduché
podporuje imunitní systém a metabolické děje v těle
Parametry
Certifikace | BIO |
Složení | Bez palmového oleje |
Výroba | Lokální výroba |
Šetrnost k přírodě a lidem | Sociálně odpovědné |
Cena od 71 Kč - 75 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Směs na klíčky bio 120g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat dotaz