Síla přírodní fermentace - Katz Sandor Ellix - e-kniha - diskuze
Výrobce: Alferia
eBook:,Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.
Cena 339 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Síla přírodní fermentace - Katz Sandor Ellix - e-kniha
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Elektrické jednotky EMU 89.0
Šípková Růženka
Dům mezi okny
Synonymický slovník slovenčiny
Farma zvířat
Dívej se a hraj si
Stručný přehled anglické gramatiky (ne
Matematika 6 Pracovní sešit 1 s koment
Vývoj českého státu/Česko - obecně zem
Alois Nožička
Zápal - fundamentálny princíp vzniku c
Čestní doktoři Univerzity Karlovy 1848

























Přidat dotaz