Šéfkuchařův deník - Radek Pálka - diskuze
Výrobce: FLÉTNA
EAN: 9788088068693
Výrobní číslo: 9788088068693
Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp. Chutěmi a vůněmi prosycené řádky nahlížejí pod pokličky nejvybranějších specialit a životů lidu kuchařského po širém světě. Kdo chce v této profesi obstát, musí být pracovitý. A od rány. Předpokladem je osvojení si kuchařské mluvy. Chudší na poetiku, zato výstižné s minimem slov… Zajímá vás, co se dělo v kuchyni, když se vařilo pro Václava Havla, prince Charlese nebo Karla Gotta? Nebo jak se vaří v Africe, kde se většina ingrediencí pěstuje na hotelové zahradě? Vyhlášený šéfkuchař Radek Pálka se s námi podělí nejen o své kuchařské vzpomínání, ale i o dvanáct špičkových gastronomických kreací, počínaje lahůdkou jeho dětství – plackami s masem podle jeho mamky – až po pravé italské ossobuco nebo francouzskou cibulačku. Příjemnou četbu – a dobrou chuť!
Parametry
Autor | Radek Pálka; Pálka Radek |
Druh | 320 x 240 |
ISBN | 978-80-88068-69-3 |
Jazyk | český; česky; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství; Leschinger Martin - Flétna |
Počet stran | 304 |
Rok vydania | 2021 |
Rok vydání | Rok vydání; 2021 |
Vazba | vázaná; Flexo; pevná |
Žánr | Žánr; Naučná |
Cena od 157 Kč - 318 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Šéfkuchařův deník - Radek Pálka
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tisíc myšlienok na každý deňChladné břehyRichard Fremund - monografieÚkoly a hry pro víly se spoustou samolBible Slovo na cestuVlčí kůže
- Ekmanová KerstinRopuší kletbaSvoboda Miroslav: Veterinární medicínaNew English File Upper Intermediate MuKvarteto Krtek a sýkorkaThe Buried GiantUris Leon Exodus
Přidat dotaz