Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788073730321
Výrobní číslo: 9788073730321
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
| Autor | Hana Sedláčková |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | Fortuna |
| Počet stran | 96 |
| Rok vydania | 2008 |
| Rok vydání | 2008 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 174 Kč - 209 Kč v 5 obchodech
Obchody, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Zobrazit historii ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Historie nejnižsí ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání. Porovnání obchodů, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání.
Rozprávky podża H. Christiana Andersen
The People Vs Tech: How the internet i
Československo Česká a Slovenská Feder
Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoovero
Zvedavé rozprávky - Dana Hlavatá
Když už i dalajlama
Velké dějiny zemí Koruny české XV./b
Básnické juvenilie
- Orten Jiří
Think Level 5 Teacher's Book
Lidové vánoční ozdoby
Studio1+1 Procvičovací sešit z matemat
Job




























