Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk - diskuze
Výrobce: Pražský kulinářský institut
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu.Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu.Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem „krok za krokem.“ Všechny pokrmy tak zvládne uvařit i úplný začátečník. Bez problémů, jednoduše a dokonale!V hlavní roli se tentokrát představí: bažant, srnec, jelen, muflon, daněk, kanec, zajíc, jehně, králík, krůta, kachna, husa, pstruh, kapr, losos, mořský vlk, grundle a treska.
Parametry
Autor | Autor; Roman Vaněk, Jana Vaňková |
ISBN | 978-80-87737-58-3 |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 96 |
Rok vydání | 2021 |
Vazba | vázaná |
Cena od 129 Kč - 139 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Šípková RůženkaDevět bran, Talmud - Langer JiříSvědomí pamětiSvědkyně ohně - brož.
- Kepler LPečieme podľa obrázkovSignály z neznáma - Český komiks 1922–Red Famine : Stalin's War on Ukraine
Neomezené možnosti člověka - Vitalij TAus dem Leben eines TaugenichtsPermakulturní design - AranyaKamo Nápad stoletíOmalovánky Vánoce 5300299
Přidat dotaz