PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 42/44 EU svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střívka kalibr 42/44 EU svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám a špekáčky
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 42/44
Průměr střev po naplnění: 4,2 až 4,4 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 1,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 60,9 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám a špekáčky
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 42/44
Průměr střev po naplnění: 4,2 až 4,4 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 1,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 60,9 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 42/44 EU svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
TESCOMA dóza na potraviny MONTI 1.8 lDóza Square Brabantia šedé víko 0,7 lTefal Master Seal Fresh Dóza ObdélníkoTwistshake Podložka Click-mat Mini s tSkleněná stohovatelná dóza Lely, 0.6 lŠedá kameninová servírovací mísa s vniStředová mísa Joy n. 1 černá, Alessi CDózy Light My Fire Oval BIO 2-pack BarDělený talíř 6+m Pastelově šedáCukrářské droždí Amonium 30g - MonacoMushie dětský příbor - lžička a vidličTwistshake Podložka Click-mat Mini s t
Přidat dotaz