PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 30/32 EU svazek 91,4m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 30/32 EU svazek 91,4m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 30/32
Průměr střev po naplnění: 3 až 3,2 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: přibližně 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 36,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: St
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 30/32
Průměr střev po naplnění: 3 až 3,2 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: přibližně 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 36,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: St
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 488 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 30/32 EU svazek 91,4m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
MIJ Sand Fade Velká mísa 22 cmBANQUET Party box CULINARIA 40 x 28 x TESCOMA cestovní miska PAPU PAPI, se lTESCOMA dóza FRESHBOX 3.0 l, čtvercováTESCOMA máslenka FreshZONETalíř 6+m Pastelově šedáSada 5 dóz se stojanem Joseph Joseph PZwilling Gusto skleněná dóza kulatá 0,Miska na snack 10 cm Blomus SABLO - béSvačinový box - 1,2L - STAR WARS CURVETESCOMA dóza 4FOOD 2.0 lBéžová keramická servírovací mísa MIJ
Přidat dotaz