PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 26/28 EU, svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 26/28 EU, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 26/28
Průměr střev po naplnění: 2,6 až 2,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva může
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 26/28
Průměr střev po naplnění: 2,6 až 2,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva může
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 26/28 EU, svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tefal Master Seal TO GO obdélníková dóZwilling vakuovací dóza Fresh & Save, Šedá kameninová mísa s vnitřní glazuroÚložná dóza na sýr Rosti Mepal Dome MoMushie kulatá miska 2 ks - Powder BlueZwilling Gusto skleněná dóza čtvercováTESCOMA dóza PAPU PAPI 200 ml, 2 ks, mTwistshake Podložka Click-mat Mini s tMIJ Set misek Cherry Blossom s hůlkamiTESCOMA cestovní miska PAPU PAPI, se lMísa Cactus! 21 cm černá, AlessiMUSHIE - dětský příbor - lžička a vidl
Přidat dotaz