PROFIKORENI - Skopová střívka kalibr 20/22 svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Skopová střeva zasolená kalibr 20/22 svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 20/22
Průměr střev po naplnění: 2 až 2,2 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 15,2 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 20/22
Průměr střev po naplnění: 2 až 2,2 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 15,2 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 458 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Skopová střívka kalibr 20/22 svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Ohříváček gelový sáček reaktivačníPerfect plant 600mlHrníček s kapradímŘeznický nůž vykosťovací vyosený 13 cmTác kulatý ACCASA 35 cm, transparentníVykrajovátka mixGRUPO ERIK Plakát, Obraz - Marvel - AvBuddhadiLED ovladač s 8 různými světelnými eNěmý sluha 20652-04 WT AutronicVonná svíčka WoodWick Kokosový ostrov,podnos 2 patra kulatý 16,5cm, 24cm po
Přidat dotaz