Profikoření - Petržel sušená drcená 2x2 (5 Kg)
Výrobce: Profikoření
Petržel drcená 2x2
Použitá část rostliny: kořen
Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky
Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů.
Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu.
Zdravotní účinky: Obsahuje vitamíny (A, B, C, E a Z), železo, hořčík, vápník a draslík. Působí pozitivně na trávicí soustavu, zlepšuje chuť k jídlu, pomáhá při střevních problémech, plynatosti a poruchách menstruace.
Alergen: oxid siřičitý
Náš tip: Sušená petržel byla pro zachování aroma sušená mrazem, je výbornou ingrediencí do polévek!
Recept:
Zelňačka s uzeným
4 bobkové listy, brambory, 50g cibule, 100g hladké mouky, kmín drcený, 0,25kg kysaného zelí, 4 nové koření, olej, 4 celé pepře, sladká paprika, sůl, drcená petržel, 0,40kg uzených vepřových žeber, voda, 250ml zakysané smetany
V tlakovém hrnci uvaříme žebra za přidání bobkového listu, nového koření a celého pepře. Do druhého hrnce dáme vařit kysané zelí. Do třetího hrnce vařit brambory. Vývar z žeber a zelí nalijeme k bramborám. Paprikovo-cibulovou jíškou zahustíme polévku a vložíme maso z žeber.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Použitá část rostliny: kořen
Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky
Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů.
Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu.
Zdravotní účinky: Obsahuje vitamíny (A, B, C, E a Z), železo, hořčík, vápník a draslík. Působí pozitivně na trávicí soustavu, zlepšuje chuť k jídlu, pomáhá při střevních problémech, plynatosti a poruchách menstruace.
Alergen: oxid siřičitý
Náš tip: Sušená petržel byla pro zachování aroma sušená mrazem, je výbornou ingrediencí do polévek!
Recept:
Zelňačka s uzeným
4 bobkové listy, brambory, 50g cibule, 100g hladké mouky, kmín drcený, 0,25kg kysaného zelí, 4 nové koření, olej, 4 celé pepře, sladká paprika, sůl, drcená petržel, 0,40kg uzených vepřových žeber, voda, 250ml zakysané smetany
V tlakovém hrnci uvaříme žebra za přidání bobkového listu, nového koření a celého pepře. Do druhého hrnce dáme vařit kysané zelí. Do třetího hrnce vařit brambory. Vývar z žeber a zelí nalijeme k bramborám. Paprikovo-cibulovou jíškou zahustíme polévku a vložíme maso z žeber.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Druh koření | Petržel |
Hmotnost | 5000 g |
Výrobce | Profikoření |
Cena 929 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Profikoření - Petržel sušená drcená 2x2 (5 Kg)
Zobrazit historii ceny Profikoření - Petržel sušená drcená 2x2 (5 Kg)
Historie nejnižsí ceny Profikoření - Petržel sušená drcená 2x2 (5 Kg). Porovnání obchodů, které prodávají Profikoření - Petržel sušená drcená 2x2 (5 Kg).
Vanilkový extrakt 20ml - DecoraAroma do potravin Lískooříškové - 20Koření herba vegi 35 g BIO TEREZIA COMTřtinová melasa BlackstrapGrešík koření Medvědí česnek 15gIndické kari Grešík koření Kardamom mletý 20gAroma do potravin 20ml - Brandy - AROCPotravinářské aroma - Cherry 20ml - ARKoření grill vegi 35 g BIO TEREZIA COMBřezový cukr 500gErik Márton Březový cukr 1 kg