SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Profikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g) - diskuze

Profikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g)
0
0 hodnocení

Výrobce: Profikoření

Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Pepř je sklizen v různém stupni zralosti. Černý pepř je nezralý zelený pepř, jehož sběr probíhá na začátku roku a následně sušením na slunci zčerná. Červený a bílý pepř se sklízí při plné zralosti, což jim dodává silné a ovocné aroma. V chuti se snoubí pikantnost a vyzrálá chuť černého pepře s cukrovou sladkostí. Kampotský bílý pepř se získává namáčením červených bobulí na několik dní ve vodě, čímž se rozvine intenzivní aroma. Jeho silná kořenitá chuť nese tóny čerstvé trávy a limetky. Barva a vzhled: kulička bílé barvy (jádro červeného pepře) Vůně a chuť: intenzivní buket a jemné aroma, silná kořenitá chuť s tóny čertvé trávy a limetky Použití: vhodný na grilování s tmavými masy, sýry, ladí s vínem a tapas. Můžeme jej použít také do polévek, pesta, bramborových pokrmů, noků, těstovin, p

Parametry

Druh kořeníPepř
Hmotnost100g
VýrobceProfikoření

Cena 393 Kč v 1 obchodě

Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g)

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky