Profikoření - Mandle loupané (100g) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Mandle loupané II. jakost
Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.
Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky.
Použitá část rostliny: plod mandloně obecné
Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření - vhodné zejména do masné výroby a jiné, kde se surovina mísí s dalším kořením nebo není toto aroma pro výsledný produkt z Vaší výroby nežádoucí
Použití: v gastronomii, v potravinářské výrobě, do omáček, pod maso, ryby, do paštik
Pozitivní účinky:
mandle obsahují velké množství vlákniny, která je důležitá pro dobré fungování trávicí soustavy
mají vysokou energetickou hodnotu, obsahují hodně vitamínu B, hlavně B2 (riboflavinu), vitamínu E (tokoferolu) a kyseliny listové
v mandlích je 40-50 % tuků, 15-30 % bílkovin, 5-7 % cukrů, 5 % minerálních látek, 3 % gumy, kyanogenní glykosidy amygdalin a prunasin
mandle jsou významným zdrojem minerálních látek, 100g mandlí obsahuje 290 mg hořčíku, 260 mg vápníku, 730 mg draslíku, 1 mg mědi a 3 mg zinku
Alergen: surovina je alergen
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.
Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky.
Použitá část rostliny: plod mandloně obecné
Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření - vhodné zejména do masné výroby a jiné, kde se surovina mísí s dalším kořením nebo není toto aroma pro výsledný produkt z Vaší výroby nežádoucí
Použití: v gastronomii, v potravinářské výrobě, do omáček, pod maso, ryby, do paštik
Pozitivní účinky:
mandle obsahují velké množství vlákniny, která je důležitá pro dobré fungování trávicí soustavy
mají vysokou energetickou hodnotu, obsahují hodně vitamínu B, hlavně B2 (riboflavinu), vitamínu E (tokoferolu) a kyseliny listové
v mandlích je 40-50 % tuků, 15-30 % bílkovin, 5-7 % cukrů, 5 % minerálních látek, 3 % gumy, kyanogenní glykosidy amygdalin a prunasin
mandle jsou významným zdrojem minerálních látek, 100g mandlí obsahuje 290 mg hořčíku, 260 mg vápníku, 730 mg draslíku, 1 mg mědi a 3 mg zinku
Alergen: surovina je alergen
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Hmotnost | 100g; 500g; 1000 g; 5000 g; 10000 g |
Výrobce | Profikoření |
Cena od 54 Kč - 1 986 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Mandle loupané (100g)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Allnature Banán sušený mrazem plátky 2Saloos Extrakt z grepových jader variaEkomedica Para ořechy 250 gWolfberry Kokos strouhaný BIO 250 gZelená Země Konopné semínko loupané BIKnuspi Crispbred fitness 150gVeganz BIO Čokoládová tyčinka s kokosoProm-in Pure bar 65 g JahodaGreen Apotheke Kešu natural 75 gEkomedica Lískové ořechy blanšírované ALLNATURE Mrazem sušené jahody v bílé Nutspread 100% lískooříškové máslo 250
Přidat dotaz