Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý - diskuze
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351117
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána. Byla oceněna jako Vítězná publikace soutěže časopisu Food Service. Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý od authora Jiří Černý a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Jiří Černý |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 247 |
Rok vydania | 2005 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Žánr | Žánr |
Cena 222 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 - Jiří Černý
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
English File Fourth Edition Pre-IntermKomunikace s klientem jako hra... i taEuroword - francouzština maxi - CDJaroslav a jeho písničkyŽďárské vrchy 1:75 000Simonka a její písničkyCD Nová angličtina do ucha 3.Marie Rottrová Lady SoulChočské vrchy 1:50 000Fun for Flyers - Anne Robinson, Karen Audio CD: Různorodé albumPetr a jeho písničky
Přidat dotaz