Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016 - Budinský Libor - diskuze
Výrobce: TopLife Czech
EAN: 9788090590229
Výrobní číslo: 9788090590229
BLACK BOOK 2016\r
\r
Výběr české špičkové gastronomie, představuje více než 100 restaurací v Praze, Středočeském kraji, ale i v regionech. V letošním roce vychází výběr s hodnocením od inspektorů, náročných konzumentů, kteří celý rok 2015 poctivě hodnotili všechny zařazené restaurace. Black Book je zcela aktuální a hodnocení je platné pro kalendářní rok 2016.\r
\r
Kniha vychází v kvalitní pevné vazbě se zlatou ražbou na obalu a téměř 280 stranami plných kvalitních fotografií a čtivých textů o nejlepších restauracích. Čtenář se seznámí nejen s výsledkem hodnocení, ale také s podobou interiéru, vybraných pokrmů a samozřejmě cenovou hladinou nabízených delikates. Pro přehlednost jsou uvedeny i kontaktní údaje a otevírací doba hodnocených restaurací.\r
\r
JAK JSME HODNOTILI?\r
Komplexně, hodnotili jsme kvalitu nabízených pokrmů, profesionalitu obsluhy a řadu dalších atributů. Hodnotili jsme anonymně a několikrát i otevřeně. Chceme, aby byl výsledek maximálně objektivní a byl pro hosta vodítkem.\r
\r
JAK POZNÁM HODNOCENOU RESTAURACI ?\r
Všechny hodnocené restaurace, které získaly prestižní označení jedním, dvěma nebo třemi zlatými lvy, obdržely příslušnou známku kvality, kterou mohou svoji provozovnu označit. Velká černá pečeť se zlatými lvy je tak nepřehlédnutelným symbolem kvality, na kterou se mohou hosté spolehnout.
\r
Výběr české špičkové gastronomie, představuje více než 100 restaurací v Praze, Středočeském kraji, ale i v regionech. V letošním roce vychází výběr s hodnocením od inspektorů, náročných konzumentů, kteří celý rok 2015 poctivě hodnotili všechny zařazené restaurace. Black Book je zcela aktuální a hodnocení je platné pro kalendářní rok 2016.\r
\r
Kniha vychází v kvalitní pevné vazbě se zlatou ražbou na obalu a téměř 280 stranami plných kvalitních fotografií a čtivých textů o nejlepších restauracích. Čtenář se seznámí nejen s výsledkem hodnocení, ale také s podobou interiéru, vybraných pokrmů a samozřejmě cenovou hladinou nabízených delikates. Pro přehlednost jsou uvedeny i kontaktní údaje a otevírací doba hodnocených restaurací.\r
\r
JAK JSME HODNOTILI?\r
Komplexně, hodnotili jsme kvalitu nabízených pokrmů, profesionalitu obsluhy a řadu dalších atributů. Hodnotili jsme anonymně a několikrát i otevřeně. Chceme, aby byl výsledek maximálně objektivní a byl pro hosta vodítkem.\r
\r
JAK POZNÁM HODNOCENOU RESTAURACI ?\r
Všechny hodnocené restaurace, které získaly prestižní označení jedním, dvěma nebo třemi zlatými lvy, obdržely příslušnou známku kvality, kterou mohou svoji provozovnu označit. Velká černá pečeť se zlatými lvy je tak nepřehlédnutelným symbolem kvality, na kterou se mohou hosté spolehnout.
Parametry
Autor | Libor Budinský |
Jazyk | český |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 270 |
Rok vydania | 2015 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Žánr | Žánr |
Cena od 284 Kč - 509 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Nejlepší (nejen) pražské restaurace 2016 - Budinský Libor
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Naše děťátko - HolčičkaThe 8-Week Blood Sugar Diet : Lose WeiKant a Husserl o zkušenosti - Trnka JaNoc bez hlavy - Riedlbauchová VeronikaO obrovi, který neměl srdce v těleWinx Club fashion - Stíratelná tabulkaPraha rudolfínská - Fučíková EliškaBrave New World Revisited - Huxley AldKrajiny českého středověkuElitní odstřelovačAuta - Luštěnky
- neuvedenKarl Hermann Frank (1898-1946)
Přidat dotaz