Mouka na pizzu typu „0“ Petra Special 5063 12,5 kg
Výrobce: Petra
EAN: 08027815112560
Farina PETRA 5063 SPECIAL TIPO „0“
Hmotnost: sáček 12,5 kg
IDEÁLNÍ PRO: pizzu Al Piatto, pizzu v plechu a focaccia. Ideální pro těsta vystavená dlouhé době kynutí a/nebo vysoké hydrataci, protože zajišťuje: • optimální křupavost (pizza není gumová, ani za studena) • stabilitu a křupavost struktury, a to i po upečení: pizza si udrží hmotnost ingrediencí, aniž by se prohýbala, a těsto se nerozmočí • maximální stravitelnost pizzového korpusu • perfektní vlastnosti těsta po dlouhou dobu, což zaručuje stálou kvalitu konečného produktu
METODY PRÁCE: Přímá metoda s pivovarskými kvasnicemi, přímá metoda se starým těstem. Určeno pro koláče podléhající střední době (8-10 hodin při 20 °C). Zajišťuje optimální výsledky při dlouhé fermentaci a kontrolovaných teplotách (4 °C)
ČASY A PARAMETRY ZRÁNÍ: až 12 hodin při pokojové teplotě 20-25 °C více než 48 hodin v chladírně při 4 °C Kuličky zrejte samostatně po dobu nejméně 15-20 minut v létě nebo 30 minut v zimě před jejich umístěním do chladírny. Před použitím vyjměte kuličky z ledničky nejméně 4 hodiny. PEČENÍ: optimální při vysokých teplotách
TECHNICKÉ VLASTNOSTI: • pružný lepek • dobrá rychlost absorpce tekutin • optimální rychlé vstřebávání a stabilní zadržování tekutin • vynikající výkon
Hmotnost: sáček 12,5 kg
IDEÁLNÍ PRO: pizzu Al Piatto, pizzu v plechu a focaccia. Ideální pro těsta vystavená dlouhé době kynutí a/nebo vysoké hydrataci, protože zajišťuje: • optimální křupavost (pizza není gumová, ani za studena) • stabilitu a křupavost struktury, a to i po upečení: pizza si udrží hmotnost ingrediencí, aniž by se prohýbala, a těsto se nerozmočí • maximální stravitelnost pizzového korpusu • perfektní vlastnosti těsta po dlouhou dobu, což zaručuje stálou kvalitu konečného produktu
METODY PRÁCE: Přímá metoda s pivovarskými kvasnicemi, přímá metoda se starým těstem. Určeno pro koláče podléhající střední době (8-10 hodin při 20 °C). Zajišťuje optimální výsledky při dlouhé fermentaci a kontrolovaných teplotách (4 °C)
ČASY A PARAMETRY ZRÁNÍ: až 12 hodin při pokojové teplotě 20-25 °C více než 48 hodin v chladírně při 4 °C Kuličky zrejte samostatně po dobu nejméně 15-20 minut v létě nebo 30 minut v zimě před jejich umístěním do chladírny. Před použitím vyjměte kuličky z ledničky nejméně 4 hodiny. PEČENÍ: optimální při vysokých teplotách
TECHNICKÉ VLASTNOSTI: • pružný lepek • dobrá rychlost absorpce tekutin • optimální rychlé vstřebávání a stabilní zadržování tekutin • vynikající výkon
Cena 885 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Mouka na pizzu typu „0“ Petra Special 5063 12,5 kg
Zobrazit historii ceny Mouka na pizzu typu „0“ Petra Special 5063 12,5 kg
Historie nejnižsí ceny Mouka na pizzu typu „0“ Petra Special 5063 12,5 kg. Porovnání obchodů, které prodávají Mouka na pizzu typu „0“ Petra Special 5063 12,5 kg.
BLP Hrníčkový dortík MUG CAKE straccia
Lieskovce v bielej čokoláde s malinami
Wolfberry Panela BIO 500 g
Křupavý sýr: White Cheddar & Red Leice
Purasana Cacao Powder Bio 200g
BIOLINIE Pohankové palačinky (sypká sm
Stevia Natusweet Kristalle+ 250g sladi
Zemanka čokoládové hrudky BIO
NATU Xylitol - březový cukr 300 g
Karobky s rozinkami 100 g COUNTRY LI
Sušenky Sablés Caramel LA MÉRE POULARD
Lucka Vřetena rýžová bezlepková

























