Míšina čokoláda Bílá 40% s českými jahodami 50g
Výrobce: Míšina čokoláda
EAN: 8594204570169
S Míšinou bílou čokoládou s jahodami zavzpomínáte na své dětství a babičiny záhony plných jahod. Světle růžová čokoláda se doslova rozplývá na jazyku. Jahody se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýnu. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu, chuť i vůni jahod. Sametově jemná čokoláda si získá srdce všech dětí.
Tato čokoláda získala v roce 2019 stříbrnou medaili na prestižní mezinárodní soutěži International Chocolate Awards v Kodani.
V bílé čokoládě s jahodami se dokonale propojí chuť ovoce a nejkvalitnějších bobů. Poznej i ty nezaměnitelnou chuť pravé čokolády a potěš všechny svoje smysly.
Věděli jste, že:
Všechny Míšini čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar, tj. vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. A jak takový proces vypadá? Nejdříve si necháte dovézt ty nejlepší kakaové boby na světě, pečlivě je protřídíte, opražíte (různé boby vyžadují různou teplotu a dobu pražení), nadrtíte, odslupkujete a pak několik dní melete v melanžéru, mlýně s kamenným dnem a kamennými koly. Tak získáte kakaovou hmotu. Po odležení (staření), kdy ještě dobíhají započaté chuťové procesy, hmotu zahřejete, ochladíte a znovu zahřejete. Tomuto procesu se říká temperace a je to taková alchymie, kdy každý stupeň teploty hraje roli. Pak už jen rozpuštěnou ztemperovanou čokol
Tato čokoláda získala v roce 2019 stříbrnou medaili na prestižní mezinárodní soutěži International Chocolate Awards v Kodani.
V bílé čokoládě s jahodami se dokonale propojí chuť ovoce a nejkvalitnějších bobů. Poznej i ty nezaměnitelnou chuť pravé čokolády a potěš všechny svoje smysly.
Věděli jste, že:
Všechny Míšini čokolády jsou vyráběny metodou Bean to Bar, tj. vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. A jak takový proces vypadá? Nejdříve si necháte dovézt ty nejlepší kakaové boby na světě, pečlivě je protřídíte, opražíte (různé boby vyžadují různou teplotu a dobu pražení), nadrtíte, odslupkujete a pak několik dní melete v melanžéru, mlýně s kamenným dnem a kamennými koly. Tak získáte kakaovou hmotu. Po odležení (staření), kdy ještě dobíhají započaté chuťové procesy, hmotu zahřejete, ochladíte a znovu zahřejete. Tomuto procesu se říká temperace a je to taková alchymie, kdy každý stupeň teploty hraje roli. Pak už jen rozpuštěnou ztemperovanou čokol
Parametry
- z toho nasycené mastné kyseliny | 28 g |
Bílkoviny | 7,1 g |
Energetická hodnota | 2564 kJ/619 kcal |
Hmotnost | 50.000g |
Sacharidy | 42 g |
Sůl | 0,2 g |
Tuky | 47 g |
Vlastnosti | Bez lepku |
Cena 135 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Míšina čokoláda Bílá 40% s českými jahodami 50g
Zobrazit historii ceny Míšina čokoláda Bílá 40% s českými jahodami 50g
Historie nejnižsí ceny Míšina čokoláda Bílá 40% s českými jahodami 50g. Porovnání obchodů, které prodávají Míšina čokoláda Bílá 40% s českými jahodami 50g.
Hořká čokoláda s mandlemi VIVANI BIOPerník Piškoty kakaové 120 gNATURAL JIHLAVA Čoxy hořká čokoláda s BIG BOY Modrá malina by @kamilasikl 16LorAnn Aroma Limetka, super silný 3,7mREBARBERRY Chytré ovoce 100% ovocné plLorAnn Aroma skořice, super silný 3,7mNástroj na odřezávání a vyřezávání čokČokoláda mléčná do fontány 36/35% extrCrisco rostlinný tuk 1,36kg - FunCakesRej Žofík jemné pečivo s banánovou nápČokoládové kousky Chunks 350g mléčná č