Med Kolomý Med pohankový 500 g - diskuze
Výrobce: Med Kolomý
EAN: 8595696011567
Země původu: ČR
Balení: 500 g
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu lze med uvést pomalým zahříváním, doporučujeme ve vodní lázni maximálně do 45°C.
Minimální trvanlivost je uvedena na etiketě.
Med je hustá sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů (med květový) a medovice (med medovicový), kterou vylučují například mšice.
Složení medu:
Med je směs cukrů, vody, a jiných složek. Specifické složení medu závisí nejvíc na směsi květů navštívených včelami, které med produkovaly a liší se podle lokality, období/sezony i jednotlivých včelstev. Hmotnost 1 litru medu je asi 1,4 kg.
Med a jeho využití:
Než se začal v evropské kuchyni používat třtinový a posléze i řepný cukr, hlavním sladidlem byl med. Až do 17. století se používal zejména do kaší, některých druhů chleba, nápojů (medovina), ale i masitých jídel, na některé věci se však nehodil (např. piškot a cukrovinky). Dost časté bylo spojení medu, pepře (peprník→perník), zázvoru a šafránu.
Zdravotní účinky medu:
Po 2700 let byl med užíván pro léčení chorob včetně tropických až do plného pochopení příčin infekce v moderních dobách a nasazení antibiotik. L
Balení: 500 g
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu lze med uvést pomalým zahříváním, doporučujeme ve vodní lázni maximálně do 45°C.
Minimální trvanlivost je uvedena na etiketě.
Med je hustá sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů (med květový) a medovice (med medovicový), kterou vylučují například mšice.
Složení medu:
Med je směs cukrů, vody, a jiných složek. Specifické složení medu závisí nejvíc na směsi květů navštívených včelami, které med produkovaly a liší se podle lokality, období/sezony i jednotlivých včelstev. Hmotnost 1 litru medu je asi 1,4 kg.
Med a jeho využití:
Než se začal v evropské kuchyni používat třtinový a posléze i řepný cukr, hlavním sladidlem byl med. Až do 17. století se používal zejména do kaší, některých druhů chleba, nápojů (medovina), ale i masitých jídel, na některé věci se však nehodil (např. piškot a cukrovinky). Dost časté bylo spojení medu, pepře (peprník→perník), zázvoru a šafránu.
Zdravotní účinky medu:
Po 2700 let byl med užíván pro léčení chorob včetně tropických až do plného pochopení příčin infekce v moderních dobách a nasazení antibiotik. L
Parametry
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Cena 152 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Med Kolomý Med pohankový 500 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Sušené maso Indiana Jerky Beef PepperePoensgen Vafle extra měkké s čokoládouNATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná pšeničCarp Inferno Boilies Nutra Line AnanasTelcek Masové vepřové chipsy paprika 5Indiana Jerky Pork Original 90 gCarp Inferno Rozpustné Boilies Nutra LCarp Inferno Boilies Hot Line Red DemoMivardi Boilies Rapid Easy Catch OliheCarp Inferno Boilies Nutra Line Višeň Mivardi Boilies Rapid Excellent KrálovPoensgen Farmářské bagetky se lněnými
Přidat dotaz