Med Kolomý Med horské louky 950 g - diskuze
Výrobce: Med Kolomý
EAN: 8595696011475
Země původu: ČR
Balení: 950 g
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu lze med uvést pomalým zahříváním, doporučujeme ve vodní lázni maximálně do 45°C.
Minimální trvanlivost je uvedena na etiketě.
Med je hustá sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů (med květový) a medovice (med medovicový), kterou vylučují například mšice.
Složení medu:
Med je směs cukrů, vody, a jiných složek. Specifické složení medu závisí nejvíc na směsi květů navštívených včelami, které med produkovaly a liší se podle lokality, období/sezony i jednotlivých včelstev. Hmotnost 1 litru medu je asi 1,4 kg.
Med a jeho využití:
Než se začal v evropské kuchyni používat třtinový a posléze i řepný cukr, hlavním sladidlem byl med. Až do 17. století se používal zejména do kaší, některých druhů chleba, nápojů (medovina), ale i masitých jídel, na některé věci se však nehodil (např. piškot a cukrovinky). Dost časté bylo spojení medu, pepře (peprník→perník), zázvoru a šafránu.
Zdravotní účinky medu:
Po 2700 let byl med užíván pro léčení chorob včetně tropických až do plného pochopení příčin infekce v moderních dobách a nasazení antibiotik. Li
Balení: 950 g
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu lze med uvést pomalým zahříváním, doporučujeme ve vodní lázni maximálně do 45°C.
Minimální trvanlivost je uvedena na etiketě.
Med je hustá sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů (med květový) a medovice (med medovicový), kterou vylučují například mšice.
Složení medu:
Med je směs cukrů, vody, a jiných složek. Specifické složení medu závisí nejvíc na směsi květů navštívených včelami, které med produkovaly a liší se podle lokality, období/sezony i jednotlivých včelstev. Hmotnost 1 litru medu je asi 1,4 kg.
Med a jeho využití:
Než se začal v evropské kuchyni používat třtinový a posléze i řepný cukr, hlavním sladidlem byl med. Až do 17. století se používal zejména do kaší, některých druhů chleba, nápojů (medovina), ale i masitých jídel, na některé věci se však nehodil (např. piškot a cukrovinky). Dost časté bylo spojení medu, pepře (peprník→perník), zázvoru a šafránu.
Zdravotní účinky medu:
Po 2700 let byl med užíván pro léčení chorob včetně tropických až do plného pochopení příčin infekce v moderních dobách a nasazení antibiotik. Li
Parametry
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Cena 257 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Med Kolomý Med horské louky 950 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Carp Inferno Rozpustné Boilies Hot LinStarbaits Boilies Pro Peach & Mango 2kTelcek Masové vepřové chipsy chilli 50Carp Inferno Rozpustné Boilies Nutra LKešu Dr.Ensa - pražené, solené, 60gCarp Inferno Rozpustné Boilies Nutra LSCHÄR Marmorkuchen 250 gPoensgen Kaiserky bez lepku a bez laktSCHAR PAN MULTIGRANO chléb bez lepku zKÁVOVINY Piškoty špaldové perníkové 12Carp Inferno Boilies Nutra Line Višeň NATURAL JIHLAVA Mouka celozrnná pšenič
Přidat dotaz