Lysozym v prášku 95% na sýry 50g - diskuze
Výrobce: Artiser
EAN: 05907009136325
Lysozym v prášku 95% na sýry 50gLysozym ARTISER jinak muramidáza, je enzymatický protein objevený ve dvacátém století skotským vědcem Alexandrem Flemingem. Lysozym se v přírodě vyskytuje mimo jiné v slzách, slinách, krvi - kde jeho funkcí je baktericidní účinek.Náš standardizovaný lysozym v prášku se získává z vaječného bílku.Lysozym ARTISER nachází použití při výrobě zrajících sýrů, kde omezuje vývoj Clostridium tyrobutyricum. Tento mikroorganismus, který patří do skupiny bakterií máslového kvašení, je zodpovědný za vady sýrů – tzv. pozdní nadýmání sýrů, které se obvykle objevuje po 2-3 týdnech od výroby.Lysozym ARTISER neovlivňuje samotné výrobní procesy sýra, ale výrazně zlepšuje senzorické vlastnosti konečného produktu.Lysozym v prášku se mimo jiné přidává do originálního sýra Grana Padano v množství 25g na 1000l mléka.50g našeho lysozymu vystačí až na 2000-2500l mléka!Složení:Lysozym min. 95%Dávkování:2-2,5g na 100l mléka*U sýrů zrajících lysozym lze přidávat na principu quantum satis, tedy bez shora stanovených omezení, ale v minimálním množství, které je nezbytné pro dosažení zamýšleného technologického účelu.Výrobek by měl být hydratován asi 30minut před přidáním do mléka .Vyzkoušejte kvalit
Cena 446 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Lysozym v prášku 95% na sýry 50g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Řecký přírodní jogurt Koukakis 6x500g
Čisté Máslo Ghee Bio 220 g – Finck Ayu
Ovčí sýr Pecorino Romano Dop Italský k
Korycinský sýr s medvědím česnekem 1 k
Přepuštěné máslo Cow Ghee Patanjali 90
25 x máslo 10 g Polmlek
Kozí mléko bez laktózy, 12 kusů po 0,5
Sýr Rembrandt Holandský Extra Gouda Pi
Švýcarský Sýr Braumeister Kase 500 g O
Italský sýr Asiago D.o.p kousek cca 1
Netupký Korytinský sýr "svůj" s Pískav
Kozí Zrající Sýr S Lanýžem 200 g Danmi

























Přidat dotaz