Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - diskuze
Výrobce: Nová práca
EAN: 9788088929925
Výrobní číslo: 9788088929925
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie. Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia - Konrád Kendík od authora Konrád Kendík a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Konrád Kendík |
ISBN | 80-88929-92-X |
Jazyk | slovenský; Slovensky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 1159; 1158 |
Rok vydania | 2007 |
Rok vydání | Rok vydání; 2007 |
Typ | Typ |
Vazba | vázaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 720 Kč - 761 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Angličtina Magnetická obrázková učebniWall Street and the BolshevikTichý blázenČo vieš o kúzlach, mágii a čarodejníctToskánsko a UmbrieLehkost bytí aneb Bytí jako světlo
Yankee Candle Classic Malý - NačechranAutismus a hraJá a můj svět Prvouka pro 2. ročníkStírací mapa Vysoké Tatry DeluxeMatematika 7 Geometrie Pracovní sešit Trojanová Irena: Hodnocení Učitelů
Přidat dotaz