Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner - diskuze
Výrobce: Vitalis
EAN: 9783899194050
Výrobní číslo: 9783899194050
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace. Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner od authora Gabriela Salfellner, Harald Salfellner a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Gabriela Salfellner, Harald Salfellner; Gabriela Salfellner; Harald Salfellner |
ISBN | 978-3-89919-405-0 |
Jazyk | španielsky; španělsky |
Nakladatelství | Nakladatelství; Vitalis |
Počet stran | 80 |
Překlad | Xavier Frías Conde |
Rok vydania | 2018 |
Rok vydání | Rok vydání; 2015; 2018 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | čtení ve španělštině |
Cena od 206 Kč - 238 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Kniha zdravého života - Michail TombakIrsko a krize - Šlosarčík IvoByl jsem knězemFyzika - Kniha AktivitInto The WildMaluj vodou a barvy nepotřebuješ PeppaGonzales C. Daniel, McVeigh Alice,: TaThajskoStírací mapa Vysoké Tatry DeluxeDym z ríše tieňovMardata - Vzpoury v žurnalistice
Počítanie Rozkladacia knižka pre najme
Přidat dotaz