Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - diskuze
Výrobce: Parta
EAN: 9788073201562
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku Kuchařské práce – technologie 2. díl - Ludmila Čermáková od authora Ludmila Čermáková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Ludmila Čermáková |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 84 |
Rok vydania | 2019 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena 229 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat dotaz