SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Koldokol Bioláda jahoda 230g - diskuze

Koldokol Bioláda jahoda 230g
0
0 hodnocení

Výrobce: Koldokol

EAN: 8594165350091

Výrobní číslo: SMARTAD_9901

Hmotnost obsahu: 230 g
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g jahod
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: jahody*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný)  *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g jahod

Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkou?

Parametry

- z toho cukry38,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,1 g
Alergeny14. Měkkýši a výrobky z nich
Bílkoviny0,4 g
Energie705 kJ / 169 kcal
Hmotnost obsahu230g
Kategorie produktuBez laktózy
Podíl ovocné složky: 98 %Podíl ovocné složky: 98 %
Příchuťjahoda
RegionZlínský kraj
Sacharidy40,0 g
SkladováníSkladování
SloženíSložení
Tuky0,5 g
VýrobceVýrobce
Výživové údaje na 100 gramů:
Země původuZemě původu

Cena od 89 Kč - 98 Kč v 5 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k Koldokol Bioláda jahoda 230g

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky