Koldokol Bioláda jahoda 230g - diskuze
Výrobce: Koldokol
EAN: 8594165350091
Výrobní číslo: SMARTAD_9901
Hmotnost obsahu: 230 g
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g jahod
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: jahody*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g jahod
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkou?
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g jahod
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: jahody*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g jahod
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkou?
Parametry
- z toho cukry | 38,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 0,4 g |
Energie | 705 kJ / 169 kcal |
Hmotnost obsahu | 230g |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Podíl ovocné složky: 98 % | Podíl ovocné složky: 98 % |
Příchuť | jahoda |
Region | Zlínský kraj |
Sacharidy | 40,0 g |
Skladování | Skladování |
Složení | Složení |
Tuky | 0,5 g |
Výrobce | Výrobce |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Země původu | Země původu |
Cena od 89 Kč - 98 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Koldokol Bioláda jahoda 230g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
BIO Bioláda zahrada 230g KoldokolBIO Bioláda rakytník a hruška 230gMarmelády s příběhem Borůvkový extra dDžem jahodový 340 g BIO DENNREENutrend Denuts Cream Nutrenella 250 g Džem lesní ovoce 340 g BIO DENNREEBioláda meruňková BIO 230gMarmelády s příběhem Jahodový extra džDžem meruňka 284 g DALFOURLískáček 140gTuba dezert s kousky jahod 45 g 45gDžem fík 284 g DALFOUR
Přidat dotaz