KAKAOVNÍK s.r.o. Janek Mléčná velikonoční čokoláda s potiskem 85 g - diskuze
Výrobce: KAKAOVNÍK s.r.o.
EAN: 8595696012373
Složení: kakaová hmota 34 %, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, cukr, emulgátor: sojový lecitin, aroma: přírodní vanilka, potisk (kakaové máslo, barviva: kakaové máslo, barviva: E102, E104, E110, E120, E132, E171)
Skladujte v teplotě do 24°C při relativní vlhkosti do 65%.
Chraňte před slunečním zářením.
Balení: 85 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s č
Skladujte v teplotě do 24°C při relativní vlhkosti do 65%.
Chraňte před slunečním zářením.
Balení: 85 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s č
Dotazy, recenze a diskuze k KAKAOVNÍK s.r.o. Janek Mléčná velikonoční čokoláda s potiskem 85 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Waterdrop SHIRO 12ksAllnature Arašídové máslo s bílou čokoSrdíčka medová s máslem 100 g BIO ZEMAHARIBO Primavera jahůdky 100 gMüsli Belgická čokoláda&Brusinky 350gDr.Popov Bonbony Zázvor-pomeranč 70gSchoko butterkeks Vollmilch - polomáčeKarobky arašídové 100 g COUNTRY LIFEČokoláda Ruby Callebaut 250 gVivani Bio hořká čokoláda 99% s kokosoAllnature Arašídové máslo jemné 920gŠpaldová zvířátka 100 g
Přidat dotaz