KAKAOVNÍK s.r.o. Janek Hořká velikonoční čokoláda s potiskem 85 g - diskuze
Výrobce: KAKAOVNÍK s.r.o.
EAN: 8595696012359
Složení: kakaová hmota 64 %, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sojový lecitin, aroma: přírodní vanilka, potisk (kakaové máslo, barviva: kakaové máslo, barviva: E102, E104, E110, E120, E132, E171)
Skladujte v teplotě do 24°C při relativní vlhkosti do 65%.
Chraňte před slunečním zářením.
Balení: 85 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře azté
Skladujte v teplotě do 24°C při relativní vlhkosti do 65%.
Chraňte před slunečním zářením.
Balení: 85 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře azté
Dotazy, recenze a diskuze k KAKAOVNÍK s.r.o. Janek Hořká velikonoční čokoláda s potiskem 85 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
TopNatur Tyčinka Low carb kokos naturaDR.POPOV Dr.Popov Bonbony Alpské bylinLifeLike - Power Bar - Energetická tyčRakytníkové lízátko se stévií 15g 1ksDr.Popov Bonbony Zázvor-pomeranč 70gLišejník islandský bylinné bonbóny 100Kyosun s.r.o. Dárková sada Hoshi-černVIVANI Bio Hořká čokoláda 71% 100gSchoko butterkeks Vollmilch - polomáčeOvocňák plátky mix "bonbon"Bounty kokosová tyčinka 57gCountry Life Jogurtky s meruňkami 100
Přidat dotaz