Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) - neuveden - diskuze
Výrobce: Apetit
EAN: 9788087575499
Výrobní číslo: 9788087575499
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.\r
\r
V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.\r
\r
Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.\r
\r
Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o \"moderní lidový kalendář se super recepty\".\r
\r
Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně!
\r
V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.\r
\r
Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd.\r
\r
Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o \"moderní lidový kalendář se super recepty\".\r
\r
Vařit podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchaři v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začít i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně!
Parametry
Druh | 320 x 240 |
Edice | Apetit SEZONA |
ISBN | 978-80-87575-49-9 |
Jazyk | český; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 164; 160 |
Rok vydania | 2016 |
Rok vydání | Rok vydání; 2016 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná; pevná |
Žánr | Žánr |
Cena od 315 Kč - 399 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit) - neuveden
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
MFP Vystřihovánky - Princezna DanielkaČeměřiceAntialkorán aneb nejasný svět T. H. - Žoldnéřské války
- Homola BořekBrno 1939-1945 Roky nesvobodyInspirační vymalovánky Cesta k sobě, lDějepis 7 pro základní školy StředověkAlois NožičkaLeonardo da VinciInterkulturní vojna a mír - kolektiv aNotre DameVeselá bída
- Kahuda Václav
Přidat dotaz