Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž - Jaroslav Vašák - diskuze
Výrobce: Nakladatelství Viking
EAN: 9788074822223
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž - Jaroslav Vašák od authora Jaroslav Vašák a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Jaroslav Vašák |
| Jazyk | český |
| Počet stran | 1460 |
Cena 199 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž - Jaroslav Vašák
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
New Headway Upper-Intermediate Student
Granny Fixit and the Ball
Latitudes 1 Pracovní sešit - Yves Lois
Naše příjmení
Rodigan: My Life in Reggae - Rodigan D
Dějepis 7 pro základní školy Středověk
Časopis Raketa č. 19 - Kolo
Jungmann Jan: Smíchov - Město Za Újezd
Proměna vnímání a zkušenost pravdy - M
MFP Paper s.r.o. Omalovánky MFP Pro ne
Stretnúť šťastie
Legendy o smrti

























Přidat dotaz