Hot Chilli, Cold Chilli: The Chilli Cook Book (Thompson Sarah)(Paperback) - diskuze
EAN: 9781984590404
This cookbook was written in response to the chilli sauce and chillies coming of age. No longer just a condiment for fries, sauce producers across the globe have realized that the subtle, complex and piquant flavours of the gourmet chilli sauces, can now be used as a bases for some of the finest cuisine. From the mildest to the hottest all tastes are catered
Cena 434 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Hot Chilli, Cold Chilli: The Chilli Cook Book (Thompson Sarah)(Paperback)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Indiánské báje a mýtyMFP Vystřihovánky - Princezna Jolanka Blok zábavy VesmírVelká pardubická a velká národní liverDer SandmannSvůdnost černé barvySvět stínuYoon Nicola: The Sun is Also a StarRed Famine : Stalin's War on Ukraine
Rybáři a hastrmaniToulky českou minulostí 2 - Od časů PřRed Rising - Red Rising Trilogy 1 - Br
Přidat dotaz