GRIZLY Fazole Mungo 1000 g - diskuze
Výrobce: GRIZLY
EAN: 8595678400921
GRIZLY Fazole Mungo 1000 g
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole Mungo 100%
Země původu: Argentina
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Mungo fazole je název semene rostliny s názvem vigna zlatá. Má svůj původ v Indii a Číně, kde je obvyklou surovinou tradičních pokrmů. U nás se nejčastěji setkáváme s těmito druhy fazolí: bílé drobné a velké jumbo, černé, černé oko, červené, adzuki, pinto a další. Fazole jsou bohaté na kvalitní rostlinné bílkoviny a hlavně obsahují velké množství vápníku a draslíku a dále kyselinu listovou, fosfor, hořčík, jód a železo, niacin i provitamín A. Díky obsahu vlákniny pomáhají regulovat funkci střev.
Použití: Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody alespoň na 2 hodiny. Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 25 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Z fazolí můžeme také vyrobit chutné pasty anebo zajímavé saláty. Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. H
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole Mungo 100%
Země původu: Argentina
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Mungo fazole je název semene rostliny s názvem vigna zlatá. Má svůj původ v Indii a Číně, kde je obvyklou surovinou tradičních pokrmů. U nás se nejčastěji setkáváme s těmito druhy fazolí: bílé drobné a velké jumbo, černé, černé oko, červené, adzuki, pinto a další. Fazole jsou bohaté na kvalitní rostlinné bílkoviny a hlavně obsahují velké množství vápníku a draslíku a dále kyselinu listovou, fosfor, hořčík, jód a železo, niacin i provitamín A. Díky obsahu vlákniny pomáhají regulovat funkci střev.
Použití: Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody alespoň na 2 hodiny. Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 25 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Z fazolí můžeme také vyrobit chutné pasty anebo zajímavé saláty. Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. H
Cena 89 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k GRIZLY Fazole Mungo 1000 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Vilgain R2E Čočka hnědá BIO 150 gVilgain Čočka černá Beluga 300 gVilgain Cizrna BIO 500 gHeinz Fazole bez cukru 415 gHeinz Fazole BBQ 390 gVilgain Čočka červená 500 gAuga Organic Cannellini Beans in brineFazole červená ledvina 5 kg BIO COUNVilgain Pražená cizrna BIO kari 90 gVilgain R2E Cizrna BIO 150 gAuga - Bio Červené fazole bez nálevu, GRIZLY Fazole bílá 1000 g
Přidat dotaz