Glomex, s.r.o. Taitau Exclusive Selection Mléčná čokoláda BEZ CUKRU 46% 100 g - diskuze
Výrobce: Glomex, s.r.o.
EAN: 4779021231538
Složení: kakaová hmota, sladidlo (erythritol), sušené odstředěné mléko, emulátor (řepkový lecitin), vanilkové aroma. Obsah kakaa v čokoládě minimálně 46%. Může obsahovat stopy lískových oříšků, lepku.
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čo
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čo
Parametry
- z toho cukry | 15 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 26 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 9,16 g |
Energie | 484 kcal/ 2004 kJ |
Kategorie produktu | Bez palmového oleje |
Sacharidy | 46 g |
Sůl | 0,3 g |
Tuky | 42 g |
Vláknina | 1,9 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 52 Kč - 59 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Glomex, s.r.o. Taitau Exclusive Selection Mléčná čokoláda BEZ CUKRU 46% 100 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Xylitol 250gBujónka červená řepa 220 g 0lWolfberry Třtinový cukr s melasou 1kgGlomex, s.r.o. SULÁ - Bonbóny bez cukrFitola Vanilla Křehké sušenky s vanilkGRIZLY Javorový sirup BIO 350 g/250 mlFan sladidlo Stevia sypká 250 gCukr Tonka s pravou vanilkou 3x8g - RUFitola Lemon Křehké sušenky s kousky cBio pomerančový cukr 5g - RUFGlomex, s.r.o. SULÁ - Bonbóny bez cukrGlukopur plv.250g (krabičky) - hroznov
Přidat dotaz