French Patisserie - Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Ferrandi Ecole)(Pevná vazba) - diskuze
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080203182
Výrobní číslo: 9782080203182
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris--dubbed "the Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper---is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream-filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step--from basic techniques to Michelin-level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates. Ferrandi, an internationally renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry making. Written by the school's experienced teaching team of master p tissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides
Parametry
Autor | École Ferrandi |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 656 |
Rok vydania | 2017 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena od 1 110 Kč - 1 110 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k French Patisserie - Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Ferrandi Ecole)(Pevná vazba)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
OsmisměrkyRačte pivečko nebo vínečko? díl IV.Matematika 6 Pracovní sešit 1 s komentExhumace - Kahuda VáclavČo vieš o kúzlach, mágii a čarodejníctZlaté české pohádkyVelké záhady Protektorátu - Vladimír LSvoboda Miroslav: Veterinární medicínaLehkost bytí aneb Bytí jako světlo
Velká knížka pro šikovné ruce
- Hory byly jejich osudem - Vyjímečná knJavorie Ostrôžky 1:50 000
Přidat dotaz