Frantoio Tini BOTTICELLI 100 ml – BIO italský olej s příchutí citrónu - PROMÁČKNUTÁ PLECHOVKA
Výrobce: Frantoio Tini
Jedinečná citrónová chuť BIO oleje Botticelli
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
Obchody, které prodávají Frantoio Tini BOTTICELLI 100 ml – BIO italský olej s příchutí citrónu - PROMÁČKNUTÁ PLECHOVKA
Aktuálně nenabízejí žádné obchody.
Dříve prodávaly obchody:
OLIVUM.czZobrazit historii ceny Frantoio Tini BOTTICELLI 100 ml – BIO italský olej s příchutí citrónu - PROMÁČKNUTÁ PLECHOVKA
Historie nejnižsí ceny Frantoio Tini BOTTICELLI 100 ml – BIO italský olej s příchutí citrónu - PROMÁČKNUTÁ PLECHOVKA. Porovnání obchodů, které prodávají Frantoio Tini BOTTICELLI 100 ml – BIO italský olej s příchutí citrónu - PROMÁČKNUTÁ PLECHOVKA.
Deník drobných poraněníKoš zahradní skládací 130 lPřilba pro výškové práce UVEX Pheos ALFóliovník na rajčata, 300 x 100 x 200 Elektrický čistič spár, vč. 4 ks kartáLamacupa Luma 500 ml - prémiový extra Zápisník bezpečnosti práce pro studentDárková sada prémiových extra panenskýPrémiový extra panenský olivový olej LDřevěné korálky barevné, abeceda, 60 kPerličky stříbrné 300 ksAzienda Montagano Mandarinkový olej Mo