Dr. Oetker Gelfix Extra směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 25 g - diskuze
Výrobce: Dr.Oetker
EAN: 8595072600408
S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jeden sáček vystačí až na 1 kg ovoce a 0,5 kg cukru a vaří se pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66 % ovoce! Příprava a použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem! Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stalého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker. Složení:Dextróza, Želírující látka (pektin), Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Konzervant (kyselina sorbová), Palmový olej. A
Parametry
Velikost | 25 |
Cena 34,90 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Dr. Oetker Gelfix Extra směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 25 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Potravinářské aroma - hruška 20ml - ARAroma do potravin - Pomeranč 20ml - ARPotravinářské aroma - Griotte 20ml - AAroma do potravin 20ml - Čokoládové - Grešík koření Skořice mletá 30gKoření herba vegi 35 g BIO TEREZIA COMPotravinářské aroma - kokos 20ml - AROPerníkové koření Grešík koření Garam Masala 30gMajoránka Cukr třtinový 500 g COUNTRY LIFEAroma do potravin 20ml - Brandy - AROC
Přidat dotaz