Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe - diskuze
Výrobce: Vašut
EAN: 9788075412393
Výrobní číslo: 9788075412393
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe od authora Carsten Bothe a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Carsten Bothe; Alice Kavinová |
| Jazyk | český; německy |
| Nakladatelství | Vašut |
| Počet stran | 88 |
| Rok vydania | 2021 |
| Rok vydání | 2021 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
Cena od 179 Kč - 224 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Mrtvý muž
MFP Vystřihovánky - Princezna Jolanka
Irsko a krize - Šlosarčík Ivo
Doprava - Nekonečné omalovánky
-
Jak to žije Traktor - Meredith Samanth
Beata Nox
Matematika 6 Pracovní sešit 1 s koment
Tančím tak rychle, jak dokážu
Starý Světlov
- Michálek Ladisla
Moje první zvířátka - Leporelo
Velké dějiny zemí Koruny české VII.
Železniční hračky minulosti

























Přidat dotaz