Domácí zabijačka - Půhoný Josef - diskuze
Výrobce: Brázda
EAN: 9788020904188
Výrobní číslo: 9788020904188
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce. Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce; Bourání půlek prasete na jednotlivé části; Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy; Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce.
Parametry
Autor | Josef Půhoný |
Druh | 2560x1600 (QHD+) |
ISBN | 978-80-209-0418-8 |
Jazyk | český; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 120 |
Rok vydania | 2016 |
Rok vydání | Rok vydání; 2016; 2022 |
Vazba | vázaná; pevná |
Žánr | Žánr |
Cena od 180 Kč - 288 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Domácí zabijačka - Půhoný Josef
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat dotaz