Cukrářská výroba II - diskuze
Výrobce: INFORMATORIUM
EAN: 9788073331382
Výrobní číslo: 9788073331382
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Parametry
Autor | Ludvík Bláha, Věra Conková, František Ka; Bláha L. |
Druh | 320 x 240 |
ISBN | 978-80-7333-138-2 |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 200 |
Rok vydání | 2019 |
Vazba | brožovaná; brožovaná bez přebalu |
jazyk | cs |
Cena od 252 Kč - 339 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Cukrářská výroba II
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Interkulturní vojna a mír - kolektiv aVelká pardubická a velká národní liverAltinbesik
- Janoušek EvženBlíženciDějiny českých zemíPohlednice z AuslanduBisoni 001Vlčí kůže
- Ekmanová KerstinBýkem v Číně - Investujte se ziskem naNumerologie a osudBezmocná - Würll DominikaNike SB The Dunk Book White Univerzáln
Přidat dotaz