Chocolates and Confections - Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (Greweling Peter P.)(Pevná vazba) - diskuze
Výrobce: John Wiley & Sons Inc
EAN: 9780470424414
Výrobní číslo: 9780470424414
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at
Cena 1 802 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Chocolates and Confections - Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (Greweling Peter P.)(Pevná vazba)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Algebra 8 učebnice
Historie pravdivá Jana Augusty a Jakub
Think Level 5 Teacher's Book
Muž bez dechu
Nebezpečné známosti - CD mp3 ( čte V.
Plátěná taška - Think of me - neuveden
Tančím tak rychle, jak dokážu
Hlavu vzhůru
MFP Vystřihovánky - Na farmě - 5300357
Gabzdyl Pavel Měsíc
Zvony alebo kysucká kampanológia
Hudební výchova pro 5. ročník základní

























Přidat dotaz