Chocolate - Ferrandi Paris
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080204066
The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the Harvard of gastronomy. This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Op ra pastry or molten chocolate cake. From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step--from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies. Ferrandi's experienced teaching team of master chefs
Parametry
Autor | Ferrandi Paris |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 304 |
Rok vydania | 2019 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena od 599 Kč - 599 Kč v 2 obchodech
Zobrazit historii ceny Chocolate - Ferrandi Paris
Historie nejnižsí ceny Chocolate - Ferrandi Paris. Porovnání obchodů, které prodávají Chocolate - Ferrandi Paris.
Taliansko / Slovenský slovníkSvět čísel a tvarů Prac.seš.3Lehkost bytí aneb Bytí jako světlo
Vsuvka do Putování na západ: román na Jurkovičova vila v BrněZlaté české pohádkyZnamení naděje - Česká církev ve světlMFP Omalovánky Lada A5 - O chytré kmotLas Palmas BIO 70 gPrůvodce výtvarným uměním IIPod hladinou - Samolepková knížka
The Widow
- Barton Fiona